Thuisbezorgd in Leiden

Biologische maaltijden thuisbezorgd in Leiden. Puur Fren kookt alles vers en bezorgt het. Je warmt het op en laat het smaken.
Geen E-nummers en smaakversterkers. 100% natuurlijk en met 200% liefde en passie gemaakt.

Hoe het eten bestellen werkt

 biologische maaltijden thuisbezorgd Leiden Wil je graag een gezonde maaltijd van Puur Fren eten? Bestel dan 1 dag van tevoren tot uiterlijk 18.00 uur. Je kunt zelf de tijd kiezen waarop je bezorgd wil hebben. Je kunt ook een account aanmaken, dan krijg je de nieuwsbrief met wat ik kook en bestel je altijd op tijd!
Ik bezorg jouw maaltijd koud in Leiden. Bij je thuis of waar je ook bent. Je krijgt er een duidelijke opwarminstructie bij voor de magnetron en voor oven of fornuis, mocht je geen magnetron hebben.
biologische maaltijden Je warmt je maaltijd zelf op, schept je eten op je bord en smullen maar!
Zo simpel is het.

 

Ik bezorg bij je thuis maar ook op je werk

Als je maar in Leiden woont. Woon je in Oegstgeest, Voorschoten of Leiderdorp? Ik bezorg daar in de volgende postcode gebieden: 2341, 2342, 2253, 2251, 2351 en 2352.

Moet je overwerken? Bestel dan voor jezelf en je collega’s een overheerlijk en gezond, biologisch gerecht van Puur Fren. Het enige wat je hoeft te doen is het opwarmen in de magnetron. Ik zorg ervoor dat je op tijd kunt eten zodat je snel weer aan het werk kunt gaan.

Grote maaltijd

Elke portie is voor een grote eter. Je krijgt gemiddeld 120-130 gram vlees of vis, 170 gram rijst of andere vervanger en minimaal 200 gram groenten. Zo kom je zeker aan je vitaminen én heb je echt wel genoeg te eten.

Gezond eten is nog nooit zo simpel geweest

Bij je gezonde maaltijd krijg je een opwarm instructie. Binnen 15 minuten kan je aan tafel. En als je een magnetron hebt, kun je binnen 3 minuten eten! Simpeler kan niet.

Bestel meteen

Wil jij ook een overheerlijke, gezonde en biologische maaltijd thuisbezorgd hebben? Bekijk dan hier wat er deze week op het menu staat

LEKKER
GEMAKKELIJK